Budućnost suvremenog upravljanja otpadom temelji se na postupcima obrade izvan deponije. Kao generalni zastupnik tvornice Farid Industrie S.p.A., jednog od vodećih europskih proizvođača nadogradnji vozila za odvoz otpada, nudimo širok izbor nadogradnji sukladno zahtjevima kupca, od 3.5 t na više, odnosno zapremnine 2 do 30 m3.

FARID

MICRO- zapremina sanduka 4-5 m3 čini ga idealnim za vožnju kroz uske ulice i za pristup teško dostupnim mjestima. Univerzalni automat za kante 80-1100 l. Montaža na dvoosovinske šasije te za podvozja bruto mase 3.5-5 t. Idealno vozilo za sakupljanje odbačenih limenki, otpada hrane, otpada za recikliranje, stakla itd., ili za vožnju kroz najuže ceste za pristup teško dostupnim mjestima, MICRO je svestrani tip nadogradnje.

PN-  Potekla od satelitskih kompaktora srednje klase, PN je nadogradnja visokih performansi izrađena iz jednog dijela, s kapacitetom tovarnog prostora od 10, 13 i 15 m3. PN serija je performansama nalik srednjim i velikim vozilima za prikupljanje i odvoz otpada, što je čini pogodnom i za najzahtjevnije zadaće.

Serija T1- Serija nadogradnji Farid T1 za prikupljanje otpada sa stražnjim utovarom i sabijanjem potisnom pločom, kapaciteta tovarnog prostora od 8m3 do 26m3. Nadogradnje serije Farid T1 dizajnirane su da odgovaraju svim šasijama, ovisno o konfiguraciji, s dvije, tri i četiri osovine u rasponu ukupne mase vozila od 12 t do 32 t.

Serija T2– Serija T2 je namijenjena za prijevoz svih vrsta krutog otpada. Zapremina sanduka 22-30 m3.  Montaža na troosovinske i četveroosovinske šasije bruto mase 26-40 t. Idealno vozilo za sakupljanje i prijevoz svih vrsta krutog otpada.

SELECTO– karoserija je podijeljena u dva odjeljka: od čega jednu trećinu čini odvojeno sakupljanje i sabijanje organskog otpada, a dvije trećine suhi otpad. Posebno dizajniran za selektivno sakupljanje, zapremine je sanduka 18-23 m3. Montaža na dvoosovinske i troosovinske šasije. Univerzalni automat za kante i kontejnere od 80-1100 l.

ODMAH DOSTUPNA VOZILA

Comments are closed.

Close Search Window